Noi suntem
echipa yes!

Scopul nostru este să-i ajutăm pe copii să-și dezvolte atât competențele academice, cât și pe cele non academice.

Dorim să contruim o comunitate bazată pe empatie și ajutor reciproc având convingerea că elevii sunt mai performanți cand au sentimentul apartenței unui grup prin dezvoltarea abilităților de lucru în echipă.

Crina Popescu Fondator și coordonator yes!

  • Limba și literatur română
  • Public speaking
Crina Popescu Fondator și coordonator yes! Crina Popescu Fondator și coordonator yes!

Fondator și coordonator al Yes-Academy,  profesoară de Limba și literatura română la Colegiul Național Bănățean, cu o experiență de  15 ani în învățământ și în lucrul cu copiii. Evaluator la oliampiadele de Limbă și literatura română, cât și la bacalaureat și la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a. Aplică cu succes metode inovatoare de predare, descoperind și dezvoltând în permanență potențialul copiilor și având mereu rezultate notabile.

Marius Lobază Profesor de matematică

  • Matematică
Marius Lobază Profesor de matematică Marius Lobază Profesor de matematică

Profesor de matematică la Colegiul Național Bănățean cu 30 de ani de carieră și contribuții în peste 60 de publicații, printre care cărți de exerciții, jocuri, activități pentru clasele primare, materiale didactice și auxiliare curriculare. A participat la proiecte internaționale care l-au purtat în diferite țări europene. Preocupat  de introducerea tehnologiei în procesul didactic pentru adaptarea învățării la facilitățile existente.

Mădălina Ciora Profesoară de limba și literatura română

  • Limba română
  • Literatură
Mădălina Ciora Profesoară de limba și literatura română Mădălina Ciora Profesoară de limba și literatura română

Profesoară de Limba și literatura română si de Limba și literatura engleză, are o experiență de 5 ani în pregătirea copiilor pentru Evaluarea Națională. Are masteratul în Tendințe actuale în studiul limbii române fiind pasionată de gramatică si domeniul limbii literare. Este expert în implementarea programelor educaționale si a programului pilot” Școală după școală.

Mariana Boșneac Profesoară de limba engleză

  • Limba engleză
  • Public speaking
Mariana Boșneac Profesoară de limba engleză Mariana Boșneac Profesoară de limba engleză

27 de ani de experiență de predare in Colegiul Național Bănățean. Evaluator Olimpiada de Limba Engleză, Public Speaking, Speak Out, English Made Fun. Coordonator Speak Out Timiș Fondator și coordonator al trupei de teatru în limba engleză de la C.N.B.Coordonator al centrului de examene Cambridge la Colegiul Național Bănățean.

Nicoleta Breaz Profesoară de limba germană

  • Limba germană
Nicoleta Breaz Profesoară de limba germană Nicoleta Breaz Profesoară de limba germană

Profesoară de Limba germană, cu o experiență de 17 ani în învățământ, are un sistem de valori pe baza căruia reușește cu ușurință să se facă iubită de copii, valorizându-i în permanență și valorificându-le abilitățile. Este de asemenea preocupată de progresul constant al elevilor punând accent pe învățarea prin joacă și activități interactive.

Felicia Margin Profesoară de geografie

  • Geografie
  • Dezvoltare Socio-Emoțională
Felicia Margin Profesoară de geografie Felicia Margin Profesoară de geografie

Profesoară de geografie , cu o experiență de 15 ani în învățământ, îi motivează permanent pe cei din jur, alimentând cu succes dorința de perfecționare și dezvoltarea socio-emoțională a copiilor. Consideră că pe lângă abilitățile academice, elevii trebuie să-și dezvolte gândirea critică, abilitățile de rezolvare a situațiilor dificile și capacitatea de învățare pe tot parcursul vieții.

Apelează
WhatsApp