Programul lingvistic
Engleză și Germană

Programe lingvistice pentru clasele V - VIII. Acum ai posibilitatea să înveți o limbă străine prin programe modulare și non-formale.

Limba Engleză

Explorăm engleza contemporană în situații relevante de viață. Abordăm probleme cotidiene și folosim engleza ca limbă de comunicare, potrivit abilităților individuale ale copiilor.

Dezvoltăm toate elementele competenței lingvistice – ascultarea, vorbitul, scrisul, cititul în activități antrenante de grup.

Construim o comunitate de învățare sigură, în care copiii își dezvoltă încrederea în sine și capacitatea de a exprima opinii și de a interacționa în limba engleză într-un mod adecvat și eficient în public.

Limba Germană

Ora de limba germană este o oră interactivă unde se îmbină armonios studiul cu joaca, se insistă pe repetarea prin joacă a unor structuri gramaticale, a întrebărilor   și răspunsurilor la întrebări pe o temă dată!

Mediul de învățare incluziv prin care reușim acest lucru este unul sigur și primitor pentru orice copil, iar metodele interactive și participative construiesc fundația unei vieți bazată pe învățare continuă.

În cadrul cursurilor de limbă germană vom pune accent pe conversaţie, înţelegerea textului, vocabular, gramatică, scrierea şi compunerea corectă a textelor, înţelegerea textului vorbit.

Noi suntem echipa yes!

Cu o experiență de peste 15 ani în sistemul de învățământ public și privat, suntem dedicați să pregătim oamenii de mâine. Îmbinăm armonios știința și tehnologia cu programele școlare pentru a crea un model și un mediu prielnic de dezvoltare.

Crina Popescu, fondator & coordonator yes!

Apelează
WhatsApp